Still on youtube..

Lyssnade precis på den här, jag började gråta. Så sjukt fint!
Okej, ni får klicka in en bit i låten om ni bara vill höra sången, men halvvägs in någonstans, gosh.

Youtube

Söndagsnöje = Youtube. Karin kommer hit ikväll, räddar mig. Tack och lov! ;)






Photo booooooook

Jag gör en fotobok just nu, eftersom jag vann ett presentkort hos Solentro för ett tag sedan, och det går ut nästa helg så måste göra klart den. Gör en bok om mitt Londonår förresten, massa pyssel är det. Har suttit många timmar, men fint blir det!

Hittade dessa bilder från när jag och Emelie var i Oxford, hon lärde sig att flyga där ;)



Hon flyttar för övrigt hem från London idag, aah. Söta vännen kommer äntligen till Sverige! Dumt bara att vi bor så långt ifrån varandra.. Men jag ska dit och hälsa på om 2 veckor och 2 dagar, whiiiiii! Först ska det hinnas med konsert på Dalhalla dock, Salem al Fakir med Sara som jag inte träffat sen i februari. Det blir mys!

Nu ska jag fortsätta med min bok! Ikväll kommer det kompisar hit förresten för pizzabak och spela spel/titta på film/prata/ha-allmänt-trevligt!

Nothing going on

Det händer typ ingenting värt att skriva om i mitt liv just nu, haha. Jag jobbar, äter, sover och jobbar igen..

Idag har jag varit en sväng med mamma dock, vi åkte först till Kinnarp för att leta skor men hittade inga.. Sen fikade vi på Basta kvarn och hälsade sen på mammas farbror på vägen.
Promenad för att handla, sprang förbi och hälsa på farmor, fikade lite till och nu väntar jag på att syster ska komma hem så vi kan äta TACOS!

Imorgon jobbar jag natt igen, slutar sedan 9.00 på fredag innan jag har ledigt över helgen, HALLELUJAH!
Grillkväll på fredag, fest i Blidsberg på lördag. Finfint, jag gillar att ha mycket att göra. På söndag ska jag sova och äta något onyttigt men gott. Bra plan vad? Jag gillar't!

Tradera!

Ska lägga ut lite annonser på Tradera idag tänkte jag, ligger en där så länge.

Klicka här så får du se vilka annonser jag har ute just nu!

Friday, it's friiiiiiday!!!!

Hejhå, enda HELT lediga dagen denna veckan. Har jobbat två nätter och då slutar jag 9 på morgonen så de dagarna har man ju hunnit med lite. Men idag kunde jag sova ut och kan nu göra vad jag vill resten av dagen. Fast jag ska göra massa måsten, typ städa. Och gå igenom kort för jag ska göra en fotobok som jag fick presentkort på, och det presentkortet går ut 31 juli, så ska börja med fotoboken.

Sen blir det bio ikväll igen, Harry Potter, mohaha. Emelie smsade och frågade om jag ville gå med henne, och det vill jag gärna! För den måste ses igen, höhö. Ett plus är ju om jag inte är lika trött denna gången, och eftersom den börjar vid 21 idag istället för midnatt som i tisdags så borde jag vara lite mer vaken! ;)

Imorgon och på lördag blir det jobb dagen lång, 9-19.30. Men ja, nästa helg och helgen där efter är jag ledig, TJOHO! Och helgen efter det med tror jag, för då ska jag åka upp till Dalarna :)

Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med innan, städa alltså.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Ikväll är det dags, sista Harry Potter-filmen. Det känns mest skrämmande måste jag säga, sista filmen, sista gången man får se en ny Potter-film. Sorgligt! Jag kommer garanterat att gråta..

Ska snart åka och hämta Krista från hennes jobb (eller ja, om en timma) och sen ska vi ta min lilla blåa bil och åka mot Jönköping för att möta upp med Karin där och sen blir det bio ikväll då! Först ska vi se Harry Potter and the Deathly Hallows part 1 och sen part 2 vid midnatt.
Jag har varit uppe sen klockan 6, lyckades somna till i soffan innan, men precis när jag hade somnat ringde min mamma och väckte mig, så där försvann den tuppluren.

Nu ska jag fixa i ordning två lunchlådor av woken jag gjorde innan och sen packa ner näsdukar i väskan och byta om, sen bär det av.

Btw, fick min nya bilstereo idag, men jag fick inte sätta i den själv sa pappa så den ligger i min säng och får väl ligga där till helgen eller något, snyft.

Vecka 28

Måndag: Jobb 15.30 (natt)

Tisdag: Jobb slut 09.00
HARRY POTTER med Krista och Karin på kvällen!!
Onsdag: Jobb 15.30 (natt)

Torsdag: Jobb slut 09.00

Fredag:

Lördag: Jobb 09.00-19.30
Utflyttningsfest?

Söndag: Jobb 09.00-19.30

Nada Helsingborg - Göteborg here I come!

Blev inget Helsingborg i helgen förresten, kanske blir en annan helg sen. Den som lever får se!

Nu ska jag packa klart min väska, sen drar jag till Göteborg. TREVLIGT!
Ska träffa Lovisa som jag inte träffat på aslänge, sist vi träffades var vi bägge två i London.. Sover troligtvis där inatt så inga mer uppdateringar idag!

Put your fist in the air!




Emelie i rörelse ;)


Tonight's project


Ramar i mängder, eller ett antal åtminstone. Har legat i en hög jättelänge, nu var det dags att få upp dem på väggen!


En liten stund senare! Nu ska jag bara beställa kort till ramarna också :)

In my window


Lördagskvällen


William spelade munspel på mobilen, jo, det går, jag lovar! Har laddat ner appen jag med nu, ska testa imorgon.


Tittade på dessa grabbar som spelade, 3 låtar hann de med. Detta är andra låten för kvällen!

Vecka 27

Måndag: Jobb 08.00-15.30

Tisdag: Jobb 15.00-20.00

Onsdag: Jobb 08.00-15.30

Torsdag: Jobb 09.00-20.00

Fredag: Jobb 08.00-15.30
Åka till Helsingborg?
Lördag: Helsingborg?

Söndag: Helsingborg? (Åka hem från Helsingborg)

RSS 2.0