Sun sun sun

Jobbade i förmiddags, 9-14. Sen kom syster och hämtade mig eftersom hon lånat min bil idag..

När jag kom hem bestämde jag mig för att sola en stund, la mig på en filt i trädgården. Har nog solat ryggen lite mer än magen dock, för ryggen är väldigt röd medan magen knappt fått någon färg alls. Asbraaaaaa..

Imorgon gifter sig mina värdföräldrar i London förresten.. Känns konstigt att inte vara där! :'(

NU ÄR JAG HUNGRRRRRRIGGGGGGGGGGGG! Ska nog gå och laga mig något, men frågan är vad? Vill laga något nyttigt, men det finns typ ingenting hemma så jag vet knappt om jag kan laga något överhuvudtaget, hmm..

Känner mig inte redo för en jobbdag imorgon förresten, heldag på jobbet, tjoho. Tur att eftermiddagspasset är med någon rolig person i alla fall!

Ordning och reda!

Musiken:


Filmer:


Nu åker jag till Ulricehamn för att leta present till en liten bebis, närmare bestämt min kusin som föddes i förra veckan! :)
Ikväll åker jag, mamma och syster för att hälsa på honom och resten av hans familj!

Jobbveckan AVKLARAD!

Inte startat datorn på några dagar, har jobbat och farit runt istället. Nu sitter jag här och fixar i iTunes, igen. Det är kul att lägga till bilder, göra spellistor och fixa! Undrar hur många timmar jag har roat mig med det..
Just nu töms iTunes för att sedan lägga in alla album igen, haha. Roligt liv jag har..

Har i alla fall klarat veckans 39 jobbtimmar (heltid inom vården är 37 timmar, hmm). Igår och idag jobbade jag 9.00-19.30, och eftersom det är midsommarhelg är det närapå dubbelt betalt, AWESOME! Har tjänat ihop en härlig lön denna helgen!

I alla fall, midsommar var mysigt. Först lunch ute hos Krista med potatis, köttbullar, sill och hela den grejen. Naturligtvis jordgubbar till efterrätt! Sen åkte Krista och jobbade och jag åkte och mötte upp med Johanna, Dennis, Linus och Ida. Ut till skogen för att fira midsommar, nykter och åkte hem tidigt eftersom det var jobb igår! Men det var trevligt ändå!

Sen jobbjobbjobbjobb, och åt pizza med Marcus igår kväll efter att ha farit runt och skjutsat folk en stund. Jag är alldeles för snäll..

Nu ska jag snart lägga mig i sängen och sova, imorgon ska jag tvätta, ut på promenad och säkert ännu fler saker. Tur jag har energi, eller inte..

Skola och sånt där

När man var liten och gick på dagis, då önskade man sig att få börja skolan. Bli en av de där stora barnen som fick lära sig spännande saker, ha en egen bänk, ha raster och få fina skolböcker att klä in.

Sen började man skolan, och i alla fall jag trivdes väldigt bra i skolan med några få undantag. Och sen gick man där i skolan i 10 år utan att behöva ta några stora beslut. Det största beslutet man tog var väl vad man ville läsa för språk (jag valde helt fel, men det är ju inte lätt att veta i förhand).

Sen skulle man ta det stora beslutet vad man ville gå på gymnasiet. Och där tvekade jag länge innan jag väl bestämde mig, och oj så rätt det blev! Jag är glad att jag valde att gå estet på Tingsholm!

Men sen kom studenten, och efter 13 år i skolan så var man helt plötsligt utan skola. Jag valde att inte plugga vidare direkt, fast jag läste en kurs på högskolan för att åtminstone ha något att göra och nu sitter jag här idag, 2 år efter studenten och vet fortfarande inte vad jag vill göra.

Plugga vidare kommer jag göra, men till vad? Jag tror jag vet på ett ungefär, men tänk om jag väljer fel? Tänk om jag sitter på högskolan i 3 år och pluggar och sen inte kan jobba med det jag vill jobba med. Det gör mig orolig.

Och inte nog med det! För jag vill inte börja plugga än, jag vill "leva" i ett år till, sen ska jag börja plugga, eventuellt..

Vad ska jag göra i höst? Det finns ett antal olika alternativ, men jag vet inte vilket som känns rätt.

* För några månader sedan så var jag HELT inne på Norge, nu är jag inte lika sugen längre.
* Jag har fått erbjudande att fortsätta som vikarie där jag jobbar idag, och kanske på fler avdelningar om jag skulle vilja det.
* Jag har tidigare pratat med rektorer på skolor jag gått på, och de tyckte absolut jag skulle skriva upp mig på vikarielistor.
* Jag har anmält mig till en galen grej, som jag fortfarande inte tänker berätta vad! ;)
* Plugga (för jag har sökt in till högskolan fast jag troligtvis inte vill gå..)
* HITTA ETT NYTT ALTERNATIV!

GAH, det gör mig tokig.

Och nu undrar du, varför började hon babbla om skolan i början? Jo, för jag saknar skolan. Då behövde man inte göra många stora val och ta jobbiga beslut. Nu sitter jag här, 20 år gammal och måste helt plötsligt lista ut vad jag vill göra med mitt liv. Vad jag vill hinna med innan jag dör typ. För vissa saker behöver man få gjort innan man börjar plugga känner jag.. (Inget illa menat mot er som redan pluggar osv. Men så känner jag!)

Beslut, beslut, beslut..............

McFly


Bad Wolf @ Nambucca

När jag bodde i London så lärde jag känna några band, ett utav dem är Bad Wolf! Har i och för sig aldrig pratat med basisten, kanske sagt hej någon gång bara. Men sångaren/gitarristen Simon och trummisen Mathias är hur trevliga som helst!!

Helgen innan jag skulle flytta hem så spelade de i Archway/Holloway på ett ställe som heter Nambucca! :)

Kolla gärna in deras sida på facebook!! Eller kolla på deras musikvideo längst ner :)








Brighton 2011-04-23











GALET!

Jag gjorde precis något galet, vad det leder till har jag ingen aning. Antagligen ingenting, men den som lever får se. NERVÖS BLEV JAG NU, GAH!

Men man lever bara en gång! Ingen tid att vara feg och inte testa, så jag testar!
Vad jag hittat på tror jag jag håller hemligt dock, blir roligare så, hoho!

Jimmy Eat World

Varje dag händer det något som gör att jag önskar att jag vore kvar i London. Idag är det ett band som ska spela i världens bästa stad (det händer ju i och för sig ofta när jag tänker efter..). Men denna gången är det inte bara bandet jag vill se, jag skulle gärna vilja springa in i en av killarna som är i publiken också, haha!

I alla fall, bandet som ska spela i London ikväll är Jimmy Eat World. Det är ett bra band för er som inte vet det! Ikväll håller de till på HMV Forum i Kentish Town som jag åkt förbi så fruktansvärt många gånger. I wish I could be there tonight..

Här följer några av deras låtar!









Goodnight! :)

Jag hittade ett program för att göra kollage i som jag ska testa! Men ikväll fastnade jag med annat så jag har inte hunnit testa det än. Men det kommer!

Och nu ska jag snart gå och lägga mig, det har varit en lång dag! Men ja, vi hörs imorgon! ;)

Day two DONE..

..bara 4 kvar denna veckan.. Men imorgon är jag LEDIG!!!! Nu måste jag bara bestämma vad jag ska göra imorgon, tufft beslut! Ska smsa till Lovisa snart tror jag.

Nu ska jag försöka hitta ett program så jag kan göra lite roligare kollage på datorn, har inte orkat sätta mig in i det än, men nu är det nog dags.

See you laaaaaaaater!

Veckans planer!

Måndag: Jobb 15.00-20.00, kvartersfest

Tisdag: Jobb 08.00-15.30

Onsdag: Åka till Göteborg? Bryggan?

Torsdag: Jobb 15.00-20.00

Fredag: Jobb 09.00-12.00, midsommarfirande?

Lördag: Jobb 09.00-19.30

Söndag: Jobb 09.00-19.30

Mest jobb denna veckan, men det blir nog bra. Skönt att sätta igång lite och inte bara gå hemma hela tiden.

Denna veckan lyssnar jag på:

Neon Trees - Animal


The Big Pink - Dominos


McFly - A walk in the sun

Följ min blogg!

Följ min blogg med Bloglovin

Så börjar allvaret..

Igår var sista dagen i frid, eller vad man ska säga, för idag börjar mitt sommarvikariat på ett gruppboende inne i Ulricehamn! Vi börjar lite lugnt idag med jobb 15.00-20.00. Lite lagom sådär!

Så nu de sista timmarna innan jag börjar jobba så ska jag röja i min garderob som fortfarande inte blivit klar sen jag kom hem från London. Så det kanske är dags nu tänkte jag, haha.

Ska ta fram kameran med och se om jag kan få fotat lite och visa min favoritplagg typ! :)

UPDATE 14.06: Insåg precis att jag glömt ordna i garderoben, haha. Och nu börjar jag jobba om 54 minuter, bra Elin! Tur det finns fler dagar :)

Vecka 26

Måndag: LEDIG! Städa, promenad, skriva brev, ev. besöka nya kusinen? :)

Tisdag: Jobb 8.00-15.30

Onsdag: Jobb 9.00-14.00

Torsdag: Jobb 09.00-20.00

Fredag: Jobb 15.30, sova på jobbet

Lördag: Slutar jobb 12.00, Göteborg på kvällen?

Söndag: LEEEEEEEEEDIG!

I miss my girls ♥



Fortsätter att gå igenom kort, hittade detta kort på mig med finaste kompisarna sista kvällen vi var tillsammans alla 4 nere i London.
Saknar dem ♥♥

Time to do something?

Har än så länge idag inte gjort ett skit. Pratat lite med Emelie på facebook, that's it typ. Nu har jag precis gjort i ordning mig och väntar på att Linnea ska komma hem så vi kan åka in till Uhamn och köpa mat till kvällen. Hon borde komma snart, hoppas jag. Börjar bli lite drygt att vänta.

Sen ska vi städa och greja här hemma, främst på altanen och ikväll får vi lite gäster. Får se vad detta leder till, misstänker att det blir fiasko som vanligt, haha. Men vi får väl se ;)

Försökte ta ett kort på mig alldeles nyss med webcamen, men jag var tydligen inte så fotogenisk idag heller. Har i alla fall på mig nya skor, alltid något, haha.

Emelie ♥




Fredagskväll hemma

Ikväll var det meningen att det skulle vara grillkväll, men det sket sig. Det har varit dåligt väder, är ganska kallt och de flesta hade andra planer.. Så nu sitter jag hemma! Lagade mat åt mig och föräldrarna innan, och nu har jag satt mig i mitt rum för att fortsätta gå igenom kort från London-året. Ska gå igenom några mappar idag innan jag går och lägger mig tänkte jag. Sen ska jag välja ut kort som ska framkallas, och även vilka som ska in i min fotobok jag ska göra.

Mycket att stå i, men än så länge har jag knappt jobbat sen jag kom hem från London. På måndag kör det igång dock, sen är det jobb hela sommaren! Har tider fram till mitten av september, whoho. Nästa vecka jobbar jag 6 dagar, blir kul. Ledig onsdag, då ska jag troligtvis till Göteborg.

Nu ska jag sluta skriva och fortsätta gå igenom kort medan jag lyssnar på Keane (bara för att jag saknar Emelie och för att jag sprungit runt och sjungt på Everybody's changing hela dagen idag).

Välkommen!

Efter lite mer än en månad utan blogg så startar jag nu en ny, än så länge utan en design. (Okej, ångrade mig. Gick och hämtade en gratis-design hos tescho.se) Mest för att kunna skriva av mig och slippa plåga mina vänner på facebook med alldeles för många statusuppdateringar per dag.

Så, välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0